izgrev izgrev izgrev izgrev

Добредојдовте

На надоморска висина од 1560м. во срцето на Осоговските планини, опкружена со столетна буково-елова шума, планинската куќа “Изгрев“ пружа прекрасен поглед на планинските гребени при што се губи здивот од единствената природна убавина. Опкружена со елова и букова шума со поглед кој досега дури до гребените на Пирин планина.

Од Изгрев водат безброј патеки за шетање при што може да ги истражувате прекрасната флора и фауна на регионот. Изгрев ви пружа прилика да се приближите до природата и уживате во удобноста на објектот.

motelizgrev